Juhtimine 2009/2010

20.10.2009

Soovin teid kõiki tänada mulle osutatud usalduskrediidi eest. Presidendiamet on minu jaoks uus, nagu ma isegi selles klubis. Küll aga olen ma senise aja jooksul kogenud, et õhkkond klubis on väga hea – tänu liikmetele – ning üritused on olnud tasemel! Eelmise PM meeskonna poolt on latt kõrgele seatud.

Siiani saadud tagasiside kohaselt on vähemalt minu esimene otsus – valida Meistriks Andrus Padar – õnnestunud olnud :) Andrust meenutatakse kui väga head ja asjalikku Presidenti. Olen ka aru saanud, et laekurina jätkav Jaan Metsa ja revidendina jätkav Anti Puusepp on klubi ankrud ja järjepidevuse kandjad. Suurimad tänud ja kummardus Teile selle eest!

Käesoleva nädala jooksul on kavas endise ja uue meeskonnaga koos laua taha istuda ning tuleva aasta plaane arutada. Hulk häid mõtteid on eelmisest meeskonnast pärandatud, mingid ideed on ka minul endal ja loomulikult kõikide teie ideed/soovid/mõtted kuhu minna ja mida veel paremini teha, on enam kui teretulnud.

Loodan, et klubil on algamas järjekordne suurepärane hooaeg, täis huvitavaid sündmusi ja meeleolukaid koosviibimisi!

IT klubi president 2009/2010
Andres Lips

P.S. 2009.10.21 PM-de kohtumise kokkuvote

© Eesti IT Juhtide Klubi. Kõik õigused kaitstud.
Serveriga toetab: zone.ee | Sisuhaldus Arte Verum Studio & Wordpress.